Barış Alıcı 2 yıl daha Kocaelispor'da

Spor 17.07.2024 - 09:52, Güncelleme: 17.07.2024 - 09:52
 

Barış Alıcı 2 yıl daha Kocaelispor'da

Kocaelispor geçtiğimiz sezon Samsunspor’dan kiraladığı Barış Alıcı’nın satın alma opsiyonunu kullandı

Kocaelispor, geçtiğimiz sezon Samsunspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve performansıyla büyük beğeni toplayan Barış Alıcı'nın satın alma opsiyonunu kullandı. Barış Alıcı, Kocaelispor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI Geçtiğimiz sezon Kocaelispor forması ile 31 maça çıkan Barış Alıcı, 6 gol ve 6 asistlik performans sergileyerek takımına önemli katkılarda bulunmuştu. RESMİ AÇIKLAMA Kocaelispor’dan yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Geçtiğimiz sezonu kulübümüzde kiralık olarak geçiren Barış Alıcı'nın transferi esnasında yapılan sözleşmede yer alan satın alma opsiyonu kulübümüz tarafından kullanılmış olup, Barış Alıcı ile kulübümüz arasında 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır."  
Kocaelispor geçtiğimiz sezon Samsunspor’dan kiraladığı Barış Alıcı’nın satın alma opsiyonunu kullandı

Kocaelispor, geçtiğimiz sezon Samsunspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve performansıyla büyük beğeni toplayan Barış Alıcı'nın satın alma opsiyonunu kullandı. Barış Alıcı, Kocaelispor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Kocaelispor forması ile 31 maça çıkan Barış Alıcı, 6 gol ve 6 asistlik performans sergileyerek takımına önemli katkılarda bulunmuştu.

RESMİ AÇIKLAMA

Kocaelispor’dan yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Geçtiğimiz sezonu kulübümüzde kiralık olarak geçiren Barış Alıcı'nın transferi esnasında yapılan sözleşmede yer alan satın alma opsiyonu kulübümüz tarafından kullanılmış olup, Barış Alıcı ile kulübümüz arasında 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.