İlk Trabzon seferi yarın

Gündem 08.08.2024 - 10:55, Güncelleme: 08.08.2024 - 10:55
 

İlk Trabzon seferi yarın

Yıllardır Kocaeli-Trabzon seferi yapılmayan Kartepe’deki Cengiz Topel Havalimanı’ndan Trabzon’a uçuşlar 9 Ağustos 2024 itibariyle yeniden başlıyor

Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe ilçe danışma toplantısında Trabzon’a yeniden uçuşların 9 Ağustos itibariyle başlayacağını duyurmuştu. Trabzon’a saferler yarın ilk uçuşuyla başlıyor. Uçuşların başlangıç tarihinin duyurulduğu gün ile bugün arasında geçen zamanda bilet fiyatlarında da değişiklikler oldu. İLK SEFER YARIN Kocaeli-Trabzon seferini yapacak olan ilk uçağın geçtiğimiz ay 1.700 TL olan bilet fiyatına  zam  geldi, dün itibarı ile 3 bin 900 lira oldu. İlk etapta yalnızca haftada  bir kez ve cuma günleri uçuş yapılacak Cengiz Topel’de Trabzon-Kocaeli bilet fiyatı ise 1614 TL’den 3 bin 250 liraya çıktı. En düşük rakam 3 bin 250 TL olurken; en yüksek bilet fiyatı ise 3 bin 900 TL oldu.  
Yıllardır Kocaeli-Trabzon seferi yapılmayan Kartepe’deki Cengiz Topel Havalimanı’ndan Trabzon’a uçuşlar 9 Ağustos 2024 itibariyle yeniden başlıyor

Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe ilçe danışma toplantısında Trabzon’a yeniden uçuşların 9 Ağustos itibariyle başlayacağını duyurmuştu. Trabzon’a saferler yarın ilk uçuşuyla başlıyor. Uçuşların başlangıç tarihinin duyurulduğu gün ile bugün arasında geçen zamanda bilet fiyatlarında da değişiklikler oldu.

İLK SEFER YARIN

Kocaeli-Trabzon seferini yapacak olan ilk uçağın geçtiğimiz ay 1.700 TL olan bilet fiyatına  zam  geldi, dün itibarı ile 3 bin 900 lira oldu. İlk etapta yalnızca haftada  bir kez ve cuma günleri uçuş yapılacak Cengiz Topel’de Trabzon-Kocaeli bilet fiyatı ise 1614 TL’den 3 bin 250 liraya çıktı. En düşük rakam 3 bin 250 TL olurken; en yüksek bilet fiyatı ise 3 bin 900 TL oldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.