Belediye Derincespor, Vinsan’da çalıştı

Spor 18.09.2024 - 12:40, Güncelleme: 19.09.2024 - 12:40
 

Belediye Derincespor, Vinsan’da çalıştı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Belediye Derincespor TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Belediye Derincespor 4.hafta maçında sahasında karşılaşacağı 68 Aksaray Belediye maçının hazırlıklarını Vinsan Tesisleri’nde sürdürdü.

3. hafta maçında deplasmanda Menemen FK’ya 1-0 mağlup olan Belediye Derincespor, 4. Hafta 68 Aksaray Belediye maçının hazırlıklarını sürdürdü. Takım bugün saat 10.00’da Vinsan Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda 5v2 top kapma ve dar alanda pas çalıştı. Antrenman çift kale maç ile sona erdi.   2 EKSİK VAR Belediye Derincespor’da sakatlıkları bulunan Yusuf Sarohan ve İlker Akar bugün yapılan antrenmana katılmadı. Üst adalesinde hafif sakatlığı bulunan İlker Akar’ın tedavisi devam ederken, yarın takım ile birlikte çalışacak.   HEDEF 3 PUAN Bugün yoğun tempo ile çalışan temsilcimiz taraftarı önünde 3 puana ulaşmayı hedefliyor. Nuri Çolak yönetimindeki Belediye Derincespor her hafta yükselen oyunu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Belediye Derincespor-Aksaray Belediye maçı Pazar günü saat 16.30’da Belediye Derincespor Doğal Çim Stadı’nda oynanacak.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Belediye Derincespor TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Belediye Derincespor 4.hafta maçında sahasında karşılaşacağı 68 Aksaray Belediye maçının hazırlıklarını Vinsan Tesisleri’nde sürdürdü.

3. hafta maçında deplasmanda Menemen FK’ya 1-0 mağlup olan Belediye Derincespor, 4. Hafta 68 Aksaray Belediye maçının hazırlıklarını sürdürdü. Takım bugün saat 10.00’da Vinsan Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda 5v2 top kapma ve dar alanda pas çalıştı. Antrenman çift kale maç ile sona erdi.

 

2 EKSİK VAR

Belediye Derincespor’da sakatlıkları bulunan Yusuf Sarohan ve İlker Akar bugün yapılan antrenmana katılmadı. Üst adalesinde hafif sakatlığı bulunan İlker Akar’ın tedavisi devam ederken, yarın takım ile birlikte çalışacak.

 

HEDEF 3 PUAN

Bugün yoğun tempo ile çalışan temsilcimiz taraftarı önünde 3 puana ulaşmayı hedefliyor. Nuri Çolak yönetimindeki Belediye Derincespor her hafta yükselen oyunu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Belediye Derincespor-Aksaray Belediye maçı Pazar günü saat 16.30’da Belediye Derincespor Doğal Çim Stadı’nda oynanacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.