Geleceğimiz emin ellerde!

Spor 25.09.2024 - 17:08, Güncelleme: 25.09.2024 - 17:08
 

Geleceğimiz emin ellerde!

Kocaelispor’un Çorum FK’yı 2-1 yendiği maçta yedek kulübesinde bulunan 18 yaşındaki iki altyapı oyuncusu dikkat çekti. İzmitli Onur Öztonga bu sezon ilk kez Kocaelispor forması ile sahada yer aldı

SAĞLAM KADROYA DAHİL ETTİ Çorum’da maça Kocaelispor altyapısından yetişen oyuncularımız Mesut Can Tunalı ve Furkan Gedik attığı gollerle Çorum’a da lige de damgasını vurdu. Yedek kulübesinde de bu maçta iki altyapı oyuncusu da Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam tarafından kadroya dahil edildi. 18 yaşlarındaki santrfor Mustafa Kaan Sekmez ve merkez orta saha Mustafa Ege Bilim Çorum FK deplasmanında 21 kişilik kadroda yer aldı.   GELECEK EMİN ELLERDE Kocaelispor’da bu sezon başlayan İzmitli oyuncu transferleri ile takıma katılan Furkan Gedik’in golle buluşması ve 23 yaşındaki Mesut Can Tunalı’nın enfes golü gelecek adına taraftarı umutlandırdı. Markao’nun sakatlığı ve Oğulcan Çağlayan’ın cezası sonrası 18 yaşındaki santrfor Mustafa Kaan Sekmez geniş kadroda yer buldu. Altyapıda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Mustafa Ege Bilim’de A takımın geniş kadrosunda yer buldu.  
Kocaelispor’un Çorum FK’yı 2-1 yendiği maçta yedek kulübesinde bulunan 18 yaşındaki iki altyapı oyuncusu dikkat çekti. İzmitli Onur Öztonga bu sezon ilk kez Kocaelispor forması ile sahada yer aldı

SAĞLAM KADROYA DAHİL ETTİ

Çorum’da maça Kocaelispor altyapısından yetişen oyuncularımız Mesut Can Tunalı ve Furkan Gedik attığı gollerle Çorum’a da lige de damgasını vurdu. Yedek kulübesinde de bu maçta iki altyapı oyuncusu da Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam tarafından kadroya dahil edildi. 18 yaşlarındaki santrfor Mustafa Kaan Sekmez ve merkez orta saha Mustafa Ege Bilim Çorum FK deplasmanında 21 kişilik kadroda yer aldı.

 

GELECEK EMİN ELLERDE

Kocaelispor’da bu sezon başlayan İzmitli oyuncu transferleri ile takıma katılan Furkan Gedik’in golle buluşması ve 23 yaşındaki Mesut Can Tunalı’nın enfes golü gelecek adına taraftarı umutlandırdı. Markao’nun sakatlığı ve Oğulcan Çağlayan’ın cezası sonrası 18 yaşındaki santrfor Mustafa Kaan Sekmez geniş kadroda yer buldu. Altyapıda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Mustafa Ege Bilim’de A takımın geniş kadrosunda yer buldu.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.