CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan: “Halkevi tarihi misyonuna uygun kullanılsın”

Gündem 16.10.2024 - 16:51, Güncelleme: 16.10.2024 - 16:51
 

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan: “Halkevi tarihi misyonuna uygun kullanılsın”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, ilçe başkanlığında basın açıklaması düzenledi. Ercan Halkevi Binası’nın Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi hakkında açıklama yaparak, “Halkevi tarihi misyonuna uygun bir şekilde kullanılmaya devam edilmeli. Halkevi’nin konserlerin ve tiyatroların olduğu bir yer olmasını istiyoruz.” dedi.

ERCAN BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLEDİ CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, ilçe başkanlığı binasında basın açıklaması düzenledi. Konuşmasına Malatya’da yaşanan 5.9’luk depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun sözleri ile başlan Ercan Deprem gerçeğinin unutulmaması gerektiğini hatırlatarak gerekli tedbir ve önlemlerin alınması gerektiğini ifade etti. Ercan konuşmasının devamında İzmit Halkevi Binası’nın Büyükşehir Belediyesi’ne devri için verilen protokol yetkisi hakkında ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’a seslendi.    TARİHİ MİSYONUNA UYGUN KULLANILSIN CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan açıklamalarında şunları söyledi: “Bu kentin tarihi bir dokusu var. Bugün 1937 yılında temelleri atılan ve 1941 yılında hizmete açılan İzmit Halkevi binasını konuşacağız. Halkevi binası bir protokolle Büyükşehir Belediyesi’ne verildi. Neden bu tarihi binaların yakınlarında gençlik merkezi varken yeniden gençlik merkezi yapıyorsunuz? Halkevi tarihi misyonuna uygun bir şekilde kullanılmaya devam edilmeli. Halkevi’nin konserlerin ve tiyatroların olduğu bir yer olmasını istiyoruz. YAPTIKLARIMIZI KÜÇÜMSEMESİNLER Sayın Dokuzlar lütfen artık halkın gerçek gündemine geri dönün. Bizim yaptıklarımızı küçümsemesinler. Kentimiz için yaptığımız kent lokantalarını yapmaya, yeni Gülümse Kafe’ler açmaya devam edeceğiz. 2011 yılında kurdele keserek tuvaleti açtılar ve ücretsiz hizmet vereceğiz dediler fakat sonrasında tuvaletler ücretli hal geldi. Biz önce Yeni Cuma tuvaletini ücretsiz yaptık şimdi de Fevziye tuvaletini ihale süresi dolunca ücretsiz yapacağız.   BÜYÜKŞEHİR İLE YARIŞTIRIYORLAR İzmit’te 8 bin kapasiteli ücretsiz otopark yaptıklarını söylüyorlar, bunları bize haritadan gösterirse mutlu olacağız. İzmit Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesini yarıştırmaya çalışıyorlar. Büyükşehir’in bütçesi İzmit’in 18 katı. Biz bu yarıştan memnunuz çünkü hizmetimiz arşa ulaşmış demektir. Umuttepe’de yapılacak otoparkın çalışmalarına ya yeniden başlayın ya da eski haline geri döndürerek insanların araçlarını park etmesini kolaylaştırın. Kocaeli Üniversitesi’nde yapılan yemek zammı gözden geçirilerek fiyatların düşürülmesini yetkililerden bekliyoruz.   KOCAELİSPOR MAÇINA GİTMELİYİZ 19 Ekim Cumartesi günü oynanacak Kocaelispor-Ümraniye maçına başta partililerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Kocaelispor siyaset üstüdür. Türk İş, 20 Ekim tarihinde Ankara’da “Zordayız, geçinemiyoruz” mitingi yapacak. Tüm geçinmeyenleri bu mitinge destek olmaya davet ediyoruz. Talep olması durumunda gitmek isteyen arkadaşlara destek olacağız.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, ilçe başkanlığında basın açıklaması düzenledi. Ercan Halkevi Binası’nın Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi hakkında açıklama yaparak, “Halkevi tarihi misyonuna uygun bir şekilde kullanılmaya devam edilmeli. Halkevi’nin konserlerin ve tiyatroların olduğu bir yer olmasını istiyoruz.” dedi.

ERCAN BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLEDİ

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, ilçe başkanlığı binasında basın açıklaması düzenledi. Konuşmasına Malatya’da yaşanan 5.9’luk depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun sözleri ile başlan Ercan Deprem gerçeğinin unutulmaması gerektiğini hatırlatarak gerekli tedbir ve önlemlerin alınması gerektiğini ifade etti. Ercan konuşmasının devamında İzmit Halkevi Binası’nın Büyükşehir Belediyesi’ne devri için verilen protokol yetkisi hakkında ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’a seslendi. 

 

TARİHİ MİSYONUNA UYGUN KULLANILSIN

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan açıklamalarında şunları söyledi: “Bu kentin tarihi bir dokusu var. Bugün 1937 yılında temelleri atılan ve 1941 yılında hizmete açılan İzmit Halkevi binasını konuşacağız. Halkevi binası bir protokolle Büyükşehir Belediyesi’ne verildi. Neden bu tarihi binaların yakınlarında gençlik merkezi varken yeniden gençlik merkezi yapıyorsunuz? Halkevi tarihi misyonuna uygun bir şekilde kullanılmaya devam edilmeli. Halkevi’nin konserlerin ve tiyatroların olduğu bir yer olmasını istiyoruz.

YAPTIKLARIMIZI KÜÇÜMSEMESİNLER

Sayın Dokuzlar lütfen artık halkın gerçek gündemine geri dönün. Bizim yaptıklarımızı küçümsemesinler. Kentimiz için yaptığımız kent lokantalarını yapmaya, yeni Gülümse Kafe’ler açmaya devam edeceğiz. 2011 yılında kurdele keserek tuvaleti açtılar ve ücretsiz hizmet vereceğiz dediler fakat sonrasında tuvaletler ücretli hal geldi. Biz önce Yeni Cuma tuvaletini ücretsiz yaptık şimdi de Fevziye tuvaletini ihale süresi dolunca ücretsiz yapacağız.

 

BÜYÜKŞEHİR İLE YARIŞTIRIYORLAR

İzmit’te 8 bin kapasiteli ücretsiz otopark yaptıklarını söylüyorlar, bunları bize haritadan gösterirse mutlu olacağız. İzmit Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesini yarıştırmaya çalışıyorlar. Büyükşehir’in bütçesi İzmit’in 18 katı. Biz bu yarıştan memnunuz çünkü hizmetimiz arşa ulaşmış demektir. Umuttepe’de yapılacak otoparkın çalışmalarına ya yeniden başlayın ya da eski haline geri döndürerek insanların araçlarını park etmesini kolaylaştırın. Kocaeli Üniversitesi’nde yapılan yemek zammı gözden geçirilerek fiyatların düşürülmesini yetkililerden bekliyoruz.

 

KOCAELİSPOR MAÇINA GİTMELİYİZ

19 Ekim Cumartesi günü oynanacak Kocaelispor-Ümraniye maçına başta partililerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Kocaelispor siyaset üstüdür. Türk İş, 20 Ekim tarihinde Ankara’da “Zordayız, geçinemiyoruz” mitingi yapacak. Tüm geçinmeyenleri bu mitinge destek olmaya davet ediyoruz. Talep olması durumunda gitmek isteyen arkadaşlara destek olacağız.”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.