Baro Başkanı seçilen Caner Karakadılar mazbatasını aldı

Gündem 17.10.2024 - 15:27, Güncelleme: 17.10.2024 - 15:27
 

Baro Başkanı seçilen Caner Karakadılar mazbatasını aldı

Kocaeli Baro Başkanı seçilen Caner Karakadılar, Kocaeli Adalet Komisyon Başkanı Muhiddin Paça’dan mazbatasını aldı. Mazbata töreninde konuşan Karakadılar, “Kocaeli Barosu’nun geçmişten bugüne gelen misyonunu sürdüreceğiz. Hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını savunmaya devam edeceğiz.” dedi.

YENİ BAŞKAN CANER KARAKADILAR Kocaeli Barosu 38.Olağan Genel Kurulu 12-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Seçimlere tek aday olarak giren Caner Karakadılar, oy kullanan 1872 avukatın 1689’unun oyunu alarak Kocaeli Barosu yeni Başkanı seçildi. Seçimde Karakadılar’ın 10 kişilik yönetim listesinde yer alan Burak Aytaş’tan fazla oy alan görme engelli yönetim kurulu adayı Mehmet Emre Kalaycı listeyi delerek yönetime girmeyi başarmıştı. Baro Başkanı seçilen Caner Karakadılar mazbatasını Kocaeli Adalet Komisyon Başkanı Muhiddin Paça’dan teslim aldı. BARONUN MİSYONUNU SÜRDÜRECEĞİZ Mazbata töreni sonrasında konuşan Kocaeli Baro Başkanı Caner Karakadılar şunları söyledi: “Sizlerin teveccühleriyle başkan ve yönetim kurulu üyeleri olarak mazbatamızı aldık. Sizlerin bize olan güvenini boşa çıkarmayacağımız. En özverili şekilde çalışmalarımızı yaparak Kocaeli Barosu’nun geçmişten bugüne gelen misyonunu sürdüreceğiz. Hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını savunmaya devam edeceğiz. Gerekse de meslektaşlarımızın özlük hakları ile adliyelerde ve sahada yaşadıkları her türlü soruna çözüm üretmeye devam edeceğiz. BİR TUĞLA DA BİZ KOYMAYA ÇALIŞCAĞIZ Geçmiş dönem tüm başkanlarımıza, kurullarına, komisyonlarına ve tüm meslektaşlarıma Kocaeli Barosu’nu buraya getirmek için verdikleri emekler sebebiyle teşekkür ederim. Allah izin verirse bir tuğla da biz koymaya çalışacağız. Son bir teşekkürü de artık önceki dönem başkanımız Mehmet Gül’e yapmak istiyorum. Bilirsiniz ki her kaptanın bir hayali vardır. Aldığı gemiyi limana sağ salim yaklaştırmak. Mehmet başkanım bunu sağladı.Allah bizlere de bunu nasip etsin.” Karakadılar’ın konuşması sonrasında toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi ve mazbata töreni tamamlandı. 
Kocaeli Baro Başkanı seçilen Caner Karakadılar, Kocaeli Adalet Komisyon Başkanı Muhiddin Paça’dan mazbatasını aldı. Mazbata töreninde konuşan Karakadılar, “Kocaeli Barosu’nun geçmişten bugüne gelen misyonunu sürdüreceğiz. Hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını savunmaya devam edeceğiz.” dedi.

YENİ BAŞKAN CANER KARAKADILAR

Kocaeli Barosu 38.Olağan Genel Kurulu 12-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Seçimlere tek aday olarak giren Caner Karakadılar, oy kullanan 1872 avukatın 1689’unun oyunu alarak Kocaeli Barosu yeni Başkanı seçildi. Seçimde Karakadılar’ın 10 kişilik yönetim listesinde yer alan Burak Aytaş’tan fazla oy alan görme engelli yönetim kurulu adayı Mehmet Emre Kalaycı listeyi delerek yönetime girmeyi başarmıştı. Baro Başkanı seçilen Caner Karakadılar mazbatasını Kocaeli Adalet Komisyon Başkanı Muhiddin Paça’dan teslim aldı.

BARONUN MİSYONUNU SÜRDÜRECEĞİZ

Mazbata töreni sonrasında konuşan Kocaeli Baro Başkanı Caner Karakadılar şunları söyledi: “Sizlerin teveccühleriyle başkan ve yönetim kurulu üyeleri olarak mazbatamızı aldık. Sizlerin bize olan güvenini boşa çıkarmayacağımız. En özverili şekilde çalışmalarımızı yaparak Kocaeli Barosu’nun geçmişten bugüne gelen misyonunu sürdüreceğiz. Hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını savunmaya devam edeceğiz. Gerekse de meslektaşlarımızın özlük hakları ile adliyelerde ve sahada yaşadıkları her türlü soruna çözüm üretmeye devam edeceğiz.

BİR TUĞLA DA BİZ KOYMAYA ÇALIŞCAĞIZ

Geçmiş dönem tüm başkanlarımıza, kurullarına, komisyonlarına ve tüm meslektaşlarıma Kocaeli Barosu’nu buraya getirmek için verdikleri emekler sebebiyle teşekkür ederim. Allah izin verirse bir tuğla da biz koymaya çalışacağız. Son bir teşekkürü de artık önceki dönem başkanımız Mehmet Gül’e yapmak istiyorum. Bilirsiniz ki her kaptanın bir hayali vardır. Aldığı gemiyi limana sağ salim yaklaştırmak. Mehmet başkanım bunu sağladı.Allah bizlere de bunu nasip etsin.” Karakadılar’ın konuşması sonrasında toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi ve mazbata töreni tamamlandı. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.