Nurettin Bulut İl Başkanı oldu

Gündem 18.10.2024 - 15:25, Güncelleme: 18.10.2024 - 15:25
 

Nurettin Bulut İl Başkanı oldu

İYİ Parti'nin eski Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, 28 Ekim'de yeni partisini kuracak ve partinin Kocaeli İl Başkanlığına Nurettin Bulut atandı.

15 Eylül 2024'te Kocaeli'de ilk resmi programını yapan ve Sivil Toplum Kuruluşları ile iş insanlarıyla buluşan Yavuz Ağıralioğlu'nun, İzmit Emex Otel'deki toplantısının ardından siyaset kulislerinde yeni kurulacak partinin il başkanı olarak Nurettin Bulut'un adı geçiyordu. İzmit Emex Otel'deki etkinliğin tüm giderlerini Gebzeli iş insanı Gencay Yıldıztekin karşılamıştı, ancak Yıldıztekin'in il başkanlığına ilişkin hayalleri gerçekleşmedi. Yavuz Ağıralioğlu, il başkanı olarak Nurettin Bulut'u atadı. Büyük Birlik Partisi'nde uzun yıllar siyaset yapan ve sonrasında İYİ Parti'ye geçerek İzmit Belediyesi Başkan Yardımcılığı gibi kritik pozisyonlarda bulunan Bulut, Yavuz Ağıralioğlu'nun yeni parti kuruluşunda yer aldığını açıkladı. Ağıralioğlu'nun kendisini telefonla arayarak Kocaeli İl Başkanlığı görevini verdiğini ifade etti. 29 Ekim'de resmiyet kazanacak olan partinin il başkanı olarak çeşitli toplantılar gerçekleştirdiğini ve yakın zamanda il yönetim kurulu üyelerini açıklayacağını söyledi. Ayrıca, İzmit merkezde bir il binası açmayı planladıklarını da ekledi. Nurettin Bulut kimdir? 1969 Elazığ doğumlu. Jeofizik mühendisi. Sismik Zemin Etüd firmasının sahibi. BBP eski İl Başkanı. İyi Parti eski İl Başkan Yardımcısı. İzmit ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  meclis üyeliği, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcılığı yaptı. Evli ve iki çocuk babası.
İYİ Parti'nin eski Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, 28 Ekim'de yeni partisini kuracak ve partinin Kocaeli İl Başkanlığına Nurettin Bulut atandı.

15 Eylül 2024'te Kocaeli'de ilk resmi programını yapan ve Sivil Toplum Kuruluşları ile iş insanlarıyla buluşan Yavuz Ağıralioğlu'nun, İzmit Emex Otel'deki toplantısının ardından siyaset kulislerinde yeni kurulacak partinin il başkanı olarak Nurettin Bulut'un adı geçiyordu.

İzmit Emex Otel'deki etkinliğin tüm giderlerini Gebzeli iş insanı Gencay Yıldıztekin karşılamıştı, ancak Yıldıztekin'in il başkanlığına ilişkin hayalleri gerçekleşmedi. Yavuz Ağıralioğlu, il başkanı olarak Nurettin Bulut'u atadı.

Büyük Birlik Partisi'nde uzun yıllar siyaset yapan ve sonrasında İYİ Parti'ye geçerek İzmit Belediyesi Başkan Yardımcılığı gibi kritik pozisyonlarda bulunan Bulut, Yavuz Ağıralioğlu'nun yeni parti kuruluşunda yer aldığını açıkladı. Ağıralioğlu'nun kendisini telefonla arayarak Kocaeli İl Başkanlığı görevini verdiğini ifade etti. 29 Ekim'de resmiyet kazanacak olan partinin il başkanı olarak çeşitli toplantılar gerçekleştirdiğini ve yakın zamanda il yönetim kurulu üyelerini açıklayacağını söyledi. Ayrıca, İzmit merkezde bir il binası açmayı planladıklarını da ekledi.

Nurettin Bulut kimdir?

1969 Elazığ doğumlu.
Jeofizik mühendisi.
Sismik Zemin Etüd firmasının sahibi.
BBP eski İl Başkanı.
İyi Parti eski İl Başkan Yardımcısı.
İzmit ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  meclis üyeliği,
İzmit Belediyesi Başkan Yardımcılığı yaptı.
Evli ve iki çocuk babası.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.