Park ınn

PENBEGÜLLÜ MEZARI BAŞINDA ANILACAK

Gebze 31.08.2016 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

PENBEGÜLLÜ MEZARI BAŞINDA ANILACAK

Gebze’nin, 1994-2004 yılları arasında belediye başkanlığını yapan, merhum Ahmet Penbegüllü, vefatının 9'uncu yıl dönümünde mezarı başında sevenleri tarafından anılacak.

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi, Gebze Belediyesi ve İSU Gebze Şube Müdürlüğü tarafından bugün (31 Ağustos 2016 Çarşamba) saat 18:00'da düzenlenecek programda Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Hatim Duası ve ikram yapılacak.  BİR DÖNEME DAMGA VURDU Gebze'nin 1994-2004 yılları arasına damgasını vuran önemli bir siyasetçi olan merhum Penbegüllü, görev yaptığı dönemde asfalt şantiyesi, halk ekmek, doğalgaz, toplu konut, altyapı su ve daha bir çok projeleri hayata geçirdi. 28 ŞUBAT VE AHMET PENBEGÜLLÜ Bir dönem tüm Türkiye'yi kasıp kavuran 28 Şubat sürecinin en önemli mağdurlarından da olan Penbegüllü, o süreçte haksız suçlamalarla tutuklanıp cezaevine girdi. 1 yıldan fazla cezaevinde yatan ve sonunda beraat ederek görevinin başına geri dönen merhum Penbegüllü, cezaevinde yakalandığı amansız kanser hastalığına yenik düşerek 31 Ağustos 2007 yılında vefat etmişti. 28 Şubat sürecini canıyla ödeyen Gebze'nin merhum efsane başkanı Ahmet Penbegüllü'yü Hedef Gazetesi olarak rahmetle anıyoruz.  
Gebze’nin, 1994-2004 yılları arasında belediye başkanlığını yapan, merhum Ahmet Penbegüllü, vefatının 9'uncu yıl dönümünde mezarı başında sevenleri tarafından anılacak.

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi, Gebze Belediyesi ve İSU Gebze Şube Müdürlüğü tarafından bugün (31 Ağustos 2016 Çarşamba) saat 18:00'da düzenlenecek programda Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Hatim Duası ve ikram yapılacak. 

BİR DÖNEME DAMGA VURDU
Gebze'nin 1994-2004 yılları arasına damgasını vuran önemli bir siyasetçi olan merhum Penbegüllü, görev yaptığı dönemde asfalt şantiyesi, halk ekmek, doğalgaz, toplu konut, altyapı su ve daha bir çok projeleri hayata geçirdi.

28 ŞUBAT VE AHMET PENBEGÜLLÜ
Bir dönem tüm Türkiye'yi kasıp kavuran 28 Şubat sürecinin en önemli mağdurlarından da olan Penbegüllü, o süreçte haksız suçlamalarla tutuklanıp cezaevine girdi. 1 yıldan fazla cezaevinde yatan ve sonunda beraat ederek görevinin başına geri dönen merhum Penbegüllü, cezaevinde yakalandığı amansız kanser hastalığına yenik düşerek 31 Ağustos 2007 yılında vefat etmişti. 28 Şubat sürecini canıyla ödeyen Gebze'nin merhum efsane başkanı Ahmet Penbegüllü'yü Hedef Gazetesi olarak rahmetle anıyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.