Kaptan Gökhan: Taraftarın ne kadar önemli olduğunu gördük

Spor 31.01.2024 - 14:00, Güncelleme: 31.01.2024 - 14:00
 

Kaptan Gökhan: Taraftarın ne kadar önemli olduğunu gördük

Kocaelispor kaptanı Gökhan Değirmenci, Eyüpspor karşılaşmasında taraftarın ne kadar güçlü olduğunu gördüklerini söyleyerek, “Adana maçında da diğer maçlarda da aynı coşkuyu, birlikteliği görmek istiyoruz. Böyle olursa bizim de işimiz kolaylaşıyor” dedi.

Kaptan Gökhan Değirmenci antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Altay maçında iyi oynamadıklarını ancak kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Gökhan Değirmenci, “Kouakou’nun gol atmasına da hepimiz çok sevindik. Ona da herkese ihtiyacımız var. Güçlü rakiplerimiz var, biz de güçlüyüz. Ciddiye alırsak, sahada hakkını verirsek önümüzde güzel bir fikstür var. Buradan istediğimiz gibi çıkarsak daha hararetli maçlara çıkacağız. Bizim takımımız zor maçları kolaya çevirebiliyor, daha iyi konsantrasyon sağlayabiliyor. Bu maçları da geçip inşallah Kocaelispor’u hak ettiği Süper Lig’e çıkarmak için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz” diye konuştu. “TARAFTARIN NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUNU GÖRDÜK” Gökhan taraftarın ne kadar güçlü olduğunu Eyüpspor karşılaşmasında gördüklerini belirterek, “Eyüp maçından sonra da söyledim. Bu maçı taraftarımızın coşkusu, birlikteliği, desteği olmasa kazanamazdı. Çok iyi mücadele ettik ancak taraftarımızın desteği bizim itici gücümüz oldu, taraftarımız ve hakeme baskı oluşturdu. Taraftarın ne kadar önemli olduğunu gördük.” dedi. “ADANA MAÇINDA DA AYNI COŞKUYU GÖRMEK İSTİYORUZ” Adana maçında da aynı coşkuyu görmek istediklerini ifade eden Gökhan, şöyle konuştu: “Adana maçında da diğer maçlarda da aynı coşkuyu, birlikteliği görmek istiyoruz. Böyle olursa bizim de işimiz kolaylaşıyor. Herkesi Adana maçında stadımıza bekliyoruz. Kolay olmayacak, biliyoruz ancak iyi konsantre olursak maçı almak adına elimiz daha da güçlenecek”
Kocaelispor kaptanı Gökhan Değirmenci, Eyüpspor karşılaşmasında taraftarın ne kadar güçlü olduğunu gördüklerini söyleyerek, “Adana maçında da diğer maçlarda da aynı coşkuyu, birlikteliği görmek istiyoruz. Böyle olursa bizim de işimiz kolaylaşıyor” dedi.

Kaptan Gökhan Değirmenci antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Altay maçında iyi oynamadıklarını ancak kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Gökhan Değirmenci, “Kouakou’nun gol atmasına da hepimiz çok sevindik. Ona da herkese ihtiyacımız var. Güçlü rakiplerimiz var, biz de güçlüyüz. Ciddiye alırsak, sahada hakkını verirsek önümüzde güzel bir fikstür var. Buradan istediğimiz gibi çıkarsak daha hararetli maçlara çıkacağız. Bizim takımımız zor maçları kolaya çevirebiliyor, daha iyi konsantrasyon sağlayabiliyor. Bu maçları da geçip inşallah Kocaelispor’u hak ettiği Süper Lig’e çıkarmak için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz” diye konuştu.

“TARAFTARIN NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUNU GÖRDÜK”
Gökhan taraftarın ne kadar güçlü olduğunu Eyüpspor karşılaşmasında gördüklerini belirterek, “Eyüp maçından sonra da söyledim. Bu maçı taraftarımızın coşkusu, birlikteliği, desteği olmasa kazanamazdı. Çok iyi mücadele ettik ancak taraftarımızın desteği bizim itici gücümüz oldu, taraftarımız ve hakeme baskı oluşturdu. Taraftarın ne kadar önemli olduğunu gördük.” dedi.

“ADANA MAÇINDA DA AYNI COŞKUYU GÖRMEK İSTİYORUZ”
Adana maçında da aynı coşkuyu görmek istediklerini ifade eden Gökhan, şöyle konuştu:
“Adana maçında da diğer maçlarda da aynı coşkuyu, birlikteliği görmek istiyoruz. Böyle olursa bizim de işimiz kolaylaşıyor. Herkesi Adana maçında stadımıza bekliyoruz. Kolay olmayacak, biliyoruz ancak iyi konsantre olursak maçı almak adına elimiz daha da güçlenecek”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.