Kocaeli’den Muğla’ya ilave ekip gitti!

Sağlık 06.08.2021 - 15:19, Güncelleme: 06.08.2021 - 15:19
 

Kocaeli’den Muğla’ya ilave ekip gitti!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen ekipler, Muğla’daki orman yangınında görev yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerine destek olmak amacıyla 4 kişilik ilave bir ekip daha Muğla’ya gitti.

Muğla’da ilk olarak geçtiğimiz hafta Marmaris ilçesinde başlayan ve daha sonra diğer iller ve bölgelerde de görülen orman yangınları ile mücadele sürüyor. Ülkemizin dört bir yanından destek verilen yangın mücadelesine Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü de destek verirken UMKE ekiplerine destek olmak amacıyla 4 kişilik ilave bir ekip daha Muğla’ya görevlendirildi. Yangının başından beri cansiperane görev yapan İl Sağlık ekipleri kurtarma çalışmalarında birçok vatandaşı ve ormanda yaşayan canlıları yaptıkları kritik müdahaleler ile yangından kurtararak, diğer kurum ve kuruluşlarla da koordineli ve uyumlu şekilde görev yapıyor. PERSONEL VE TEÇHİZAT DESTEĞİ Ülkemizin dört bir yanından destek verilen yangın mücadelesine Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü de önemli personel ve teçhizat desteği sağlıyor. Bu kapsamda gönüllülerden oluşan ilave destek ekipleri,  hızla hazırlıklarını tamamladı ve yola çıktı. Ekipler, görevlendirilen ilave personellerle birlikte, yangınla mücadele çalışmalarında çok daha önemli hizmet ve katkılar sunacak. EKİPLER KRİTİK GÖREVLERİ YERİNE GETİRİYOR Ekiplerin kritik görevleri yerine getirdiğini dile getiren Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlavan çalışmalar hakkında da bilgi vererek; “Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bölgedeki yangınlarda mücadele ediyor. Gönüllülerden oluşan UMKE ekibi ve 112 ekiplerimiz yangınla mücadele kapsamında yangınlardan zarar gören vatandaşlar ile yangınlara müdahale sırasında yaralananlara önemli hizmetler vermeye devam ediyor. Öte yandan ekiplerimize ek olarak gönüllülerden oluşan 4 kişilik destek ekibi de hızla hazırlıklarını tamamlayarak yangınlardaki görev yerlerini almaları için yola çıktı. Cansiperane görev yapan ekiplerimiz yaptıkları kritik müdahale ve kurtarma çalışmaları ile birçok vatandaşımızı ve ormanda yaşayan canlıları yangından kurtararak üzerlerine düşen kritik görevleri yerine getiriyor” dedi.
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen ekipler, Muğla’daki orman yangınında görev yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerine destek olmak amacıyla 4 kişilik ilave bir ekip daha Muğla’ya gitti.

Muğla’da ilk olarak geçtiğimiz hafta Marmaris ilçesinde başlayan ve daha sonra diğer iller ve bölgelerde de görülen orman yangınları ile mücadele sürüyor. Ülkemizin dört bir yanından destek verilen yangın mücadelesine Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü de destek verirken UMKE ekiplerine destek olmak amacıyla 4 kişilik ilave bir ekip daha Muğla’ya görevlendirildi. Yangının başından beri cansiperane görev yapan İl Sağlık ekipleri kurtarma çalışmalarında birçok vatandaşı ve ormanda yaşayan canlıları yaptıkları kritik müdahaleler ile yangından kurtararak, diğer kurum ve kuruluşlarla da koordineli ve uyumlu şekilde görev yapıyor.

PERSONEL VE TEÇHİZAT DESTEĞİ

Ülkemizin dört bir yanından destek verilen yangın mücadelesine Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü de önemli personel ve teçhizat desteği sağlıyor. Bu kapsamda gönüllülerden oluşan ilave destek ekipleri,  hızla hazırlıklarını tamamladı ve yola çıktı. Ekipler, görevlendirilen ilave personellerle birlikte, yangınla mücadele çalışmalarında çok daha önemli hizmet ve katkılar sunacak.

EKİPLER KRİTİK GÖREVLERİ YERİNE GETİRİYOR

Ekiplerin kritik görevleri yerine getirdiğini dile getiren Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlavan çalışmalar hakkında da bilgi vererek; “Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bölgedeki yangınlarda mücadele ediyor. Gönüllülerden oluşan UMKE ekibi ve 112 ekiplerimiz yangınla mücadele kapsamında yangınlardan zarar gören vatandaşlar ile yangınlara müdahale sırasında yaralananlara önemli hizmetler vermeye devam ediyor. Öte yandan ekiplerimize ek olarak gönüllülerden oluşan 4 kişilik destek ekibi de hızla hazırlıklarını tamamlayarak yangınlardaki görev yerlerini almaları için yola çıktı. Cansiperane görev yapan ekiplerimiz yaptıkları kritik müdahale ve kurtarma çalışmaları ile birçok vatandaşımızı ve ormanda yaşayan canlıları yangından kurtararak üzerlerine düşen kritik görevleri yerine getiriyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.