Marcao Sivas yolcusu

Spor 12.07.2024 - 08:50, Güncelleme: 12.07.2024 - 08:50
 

Marcao Sivas yolcusu

Geçen yıl Karagümrük'te kiralık olarak oynayan 1.94'lük Brezilyalı sambacı Marco Amaral Kocaelispor ile temaslarını sürdürürken bu transferde Sivasspor öne geçti.

Ertuğrul Sağlam'ın çok istediği Marco halen Al-Ahli Kulübü'nün futbolcusu olarak gözüküyor. Kocaelispor ile kişisel olarak anlaşan Marco, Arap takımının diretmesi sonucu bir türlü imza atamadı. Sivas Spor devreye girdi ve Marco'yu transferin baş listesine koydu. Dev golcü sambacı yine de Kocaelispor istiyor. Karagümrük'te kendisine bir yaşantı kuran Marco İstanbul'dan uzakta kalmak istemiyor. Bakalım transferin sonu nereye varacak?  
Geçen yıl Karagümrük'te kiralık olarak oynayan 1.94'lük Brezilyalı sambacı Marco Amaral Kocaelispor ile temaslarını sürdürürken bu transferde Sivasspor öne geçti.

Ertuğrul Sağlam'ın çok istediği Marco halen Al-Ahli Kulübü'nün futbolcusu olarak gözüküyor. Kocaelispor ile kişisel olarak anlaşan Marco, Arap takımının diretmesi sonucu bir türlü imza atamadı.

Sivas Spor devreye girdi ve Marco'yu transferin baş listesine koydu. Dev golcü sambacı yine de Kocaelispor istiyor. Karagümrük'te kendisine bir yaşantı kuran Marco İstanbul'dan uzakta kalmak istemiyor.

Bakalım transferin sonu nereye varacak?

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.