Mert Halıcı Karate Series A’dan bronz madalya ile döndü

Spor 29.11.2023 - 14:12, Güncelleme: 29.11.2023 - 14:12
 

Mert Halıcı Karate Series A’dan bronz madalya ile döndü

Portekiz’in Matosinhos kentinde düzenlenen Karate 1 Series A müsabakaları 24-26 Kasım 2023 tarihleri arasında tamamlandı. İlimiz Milli sporcularından 60 Kiloda yarışan Mert Halıcı kendi imkanları ile katılarak üçüncülük kürsüsünde yer aldı

Portekiz’in Matosinhos kentinde Dünyanın en üst düzey sporcularının buluştuğu Büyükler Karate 1 Series A müsabakalarına, Türkiye’den kendi imkanlarıyla katılan ve Büyükler-60 kg yarışan Milli sporcu Mert Halıcı ilk tur İspanya’yı 4-0, İtalya’yı 8-0, İskoçya’yı 2-1, Filipin’i 3-0, Romanya’yı 3-2, yenerek grup finali yapan sporcu yarı final de Çekya’ya 7-3 mağlup oldu. Üçüncü ’lük final hakkı kazanan sporcu, finalde Venezuela’yı 6-2 yenerek Bronz madalyanın sahibi oldu. 2023 yılı sezonu Portekiz de kapatan milli karateci Mert Halıcı dünyanın en üst düzey sporcularının yarıştığı seri A dan bronz madalya ile döndü. Mert Halıcı 10-15 Kasım tarihinde Rusya’da “Rusya Open Karate” müsabakalarında grup da ikinci oldu. 17-19 Kasımda Slovenya da ferdi kumite de Balkan şampiyonu ve takım kumite de Balkan üçüncüsü oldu. 9-11 Şubat tarihlerinde Gürcistan’da düzenlenecek olan “Avrupa Şampiyonası’nda” ilimizi ve ülkemizi temsil edecek.
Portekiz’in Matosinhos kentinde düzenlenen Karate 1 Series A müsabakaları 24-26 Kasım 2023 tarihleri arasında tamamlandı. İlimiz Milli sporcularından 60 Kiloda yarışan Mert Halıcı kendi imkanları ile katılarak üçüncülük kürsüsünde yer aldı

Portekiz’in Matosinhos kentinde Dünyanın en üst düzey sporcularının buluştuğu Büyükler Karate 1 Series A müsabakalarına, Türkiye’den kendi imkanlarıyla katılan ve Büyükler-60 kg yarışan Milli sporcu Mert Halıcı ilk tur İspanya’yı 4-0, İtalya’yı 8-0, İskoçya’yı 2-1, Filipin’i 3-0, Romanya’yı 3-2, yenerek grup finali yapan sporcu yarı final de Çekya’ya 7-3 mağlup oldu.

Üçüncü ’lük final hakkı kazanan sporcu, finalde Venezuela’yı 6-2 yenerek Bronz madalyanın sahibi oldu.

2023 yılı sezonu Portekiz de kapatan milli karateci Mert Halıcı dünyanın en üst düzey sporcularının yarıştığı seri A dan bronz madalya ile döndü.

Mert Halıcı 10-15 Kasım tarihinde Rusya’da “Rusya Open Karate” müsabakalarında grup da ikinci oldu. 17-19 Kasımda Slovenya da ferdi kumite de Balkan şampiyonu ve takım kumite de Balkan üçüncüsü oldu.

9-11 Şubat tarihlerinde Gürcistan’da düzenlenecek olan “Avrupa Şampiyonası’nda” ilimizi ve ülkemizi temsil edecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.