Büyükşehir adayıydı! Partisinden istifa etti

Kocaeli 24.06.2024 - 12:03, Güncelleme: 24.06.2024 - 12:03
 

Büyükşehir adayıydı! Partisinden istifa etti

İYİ Parti Kocaeli’de 31 Mart yerel seçimlerinin ardından istifaların ardı arkası kesilmiyor. İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Gencay Yıldıztekin sosyal medya hesabı üzerinden istifasını açıkladı.

İYİ Parti Kocaeli’de 31 Mart yerel seçimlerinin ardından istifa rüzgarları esmeye devam ediyor. İYİ Parti Darıca eski İlçe Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı. Yıldıztekin istifasına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, AĞIRALİOĞLU’NUN YOLUNDA YERİMİ ALMAK İÇİN ADIM ATIYORUM “Bugüne kadar üyesi olduğum İyi Parti’den istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum. İstifamızın ardından Sn. Yavuz Ağıralioğlu ile birlikte hareket edeceğim. Sn. Ağıralioğlu’nun kuracağı yeni partiye güç vermek ve Türkiye’nin sıkışmışlığından kurtulması yolunda yerimi almak için adım atıyorum. İyi Parti’de geçirdiği süre boyunca edindiği tecrübelere, tanıştığı değerli insanlara ve 31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti’nin Türkiye genelinde aldığı sonucun üzerine çıkmalarına vesile olan gönüllülere ve vatandaşlara teşekkür eden Yıldıztekin, ilerleyen günlerde daha detaylı bir açıklamayı düzenleyeceğimiz basın toplantısında yapacağımı belirtmek isterim. Bu süreçte bana gösterilen anlayış ve destek için teşekkür ederim”
İYİ Parti Kocaeli’de 31 Mart yerel seçimlerinin ardından istifaların ardı arkası kesilmiyor. İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Gencay Yıldıztekin sosyal medya hesabı üzerinden istifasını açıkladı.

İYİ Parti Kocaeli’de 31 Mart yerel seçimlerinin ardından istifa rüzgarları esmeye devam ediyor. İYİ Parti Darıca eski İlçe Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı. Yıldıztekin istifasına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi,

AĞIRALİOĞLU’NUN YOLUNDA YERİMİ ALMAK İÇİN ADIM ATIYORUM

“Bugüne kadar üyesi olduğum İyi Parti’den istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum. İstifamızın ardından Sn. Yavuz Ağıralioğlu ile birlikte hareket edeceğim. Sn. Ağıralioğlu’nun kuracağı yeni partiye güç vermek ve Türkiye’nin sıkışmışlığından kurtulması yolunda yerimi almak için adım atıyorum. İyi Parti’de geçirdiği süre boyunca edindiği tecrübelere, tanıştığı değerli insanlara ve 31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti’nin Türkiye genelinde aldığı sonucun üzerine çıkmalarına vesile olan gönüllülere ve vatandaşlara teşekkür eden Yıldıztekin, ilerleyen günlerde daha detaylı bir açıklamayı düzenleyeceğimiz basın toplantısında yapacağımı belirtmek isterim. Bu süreçte bana gösterilen anlayış ve destek için teşekkür ederim”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.