Digor Kültür Platformu İstanbul Sancaktepe de BİNLERCE Digor’ luyu buluşturdu… “Kızlarımız okusun, yarınlarımız aydınlık olsun ” diyerek yola çıkan Digor Kültür Platformundan kaz gecesine katılan herkese sonsuz teşekkürler…

Gündem 10.01.2024 - 13:29, Güncelleme: 10.01.2024 - 13:29
 

Digor Kültür Platformu İstanbul Sancaktepe de BİNLERCE Digor’ luyu buluşturdu… “Kızlarımız okusun, yarınlarımız aydınlık olsun ” diyerek yola çıkan Digor Kültür Platformundan kaz gecesine katılan herkese sonsuz teşekkürler…

Digor Kültür Platformu Sancaktepe ‘ de “Kızlarımız okusun, yarınlarımız aydınlık olsun” mottosu ile yola çıktıkları Üniversiteli Kız Öğrencilere Burs amacıyla düzenlediği kaz gecesinde görkemli bir şölene imza attı.

06 Ocak Cumartesi akşamı Sancaktepe Palas Davet ve Balo Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe binlerce Digor’ lu akın ettiler. Digor’ luların yanı sıra geceye  diğer il ve ilçe dernek ve STK başkanları, bölge siyasetinin önde gelen isimleri ve geceye sponsor olan hayırseverler oldukça yoğun ilgi gösterdiler.  Digor Kültür Platformu sözcüsü Özgür Agin’ in sunumu ile başlayan etkinlik, Digor Kültür Platformu yönetim kurulu başkanı Orhan Özyakışır’ ın selamla konuşması ile devam etti.  Gecede Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve DEM Parti Grup Başkanvekili Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit Digor’ lulara selamlama konuşmalarını yaparak Digor Kültür Platformuna düzenlemiş oldukları “Kızlarımız okusun, yarınlarımız aydınlık olsun”  burs etkinliğinden dolayı teşekkürlerini ve duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.  Gecede Digor köy derneklerinin tamamı yönetimleri ve üyeleri ile birlikte yer alarak Digor Kültür Platformu yönetimine destek olarak “Kızlarımız okusun, yarınlarımız aydınlık olsun”  burs etkinliğine sahip çıktıklarını gösterdiler.  Digor Kültür Platformunun “Kızlarımız okusun, yarınlarımız aydınlık olsun”  mottosuyla başlattığı bu etkinlikte Digor’ lu iş insanlarının yanı sıra yüze yakın iş insanı projeye sponsor olarak destek ve katkılarını sundular. Gecede “Kızlarımız okusun, yarınlarımız aydınlık olsun”  burs etkinliğine destek olan sponsorlara plaket takdimleri yapıldı. Gecenin sürprizi ise geceye katılan bir birinden değerli sponsorlardan geldi. BİN KİŞİLİK balo salonuna sığmayan Digor’ lulara Digor Kültür Evi yapımı için her türlü maddi desteği sunacaklarını paylaşan Digor’ lu iş insanlarından alınan güçle DKP yönetimi hızlıca çalışmalara başlayacaklarının müjdesini verdiler.  Gece de Digor’ lu ses sanatçıları RojHilat, İsmet Topaloğlu, Berşan Bozkuş , Hakene Nevi, Serhat Bulut  Dengbejler Xalide, Mıhemede Serhedi  stranları ve türküleri ile geceye katılanlar halaylar çekerek  eğlendiler… Yaklaşık üç saat süren görkemli gece salondaki  misafirlerin alkışları ile gece son buldu.   Digor Kültür Platformu Yönetim kurulu olarak etkinliğimize ev sahipliği yapan ve etkinliğimize katılan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’ ye, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’ ya ve DEM Parti Grup Başkanvekili Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit’ e, burs etkinliğimize sponsor olarak katkı ve destek sunan iş insanlarımıza, siyasi parti il, ilçe başkan ve yöneticilerimize, STK’ larının değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerine , “Kızlarımız okusun, yarınlarımız aydınlık olsun”  mottosuyla yola çıktığımız kaz ikramlı etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan annelerimize, çocuklarımıza, büyüklerimize, küçüklerimize kısacası DİGOR KÜLTÜR PLATFORMUNA  gönülden destek veren tüm hemşehrilerimize, dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.  Digor Kültür Platformu Yönetim Kurulu
Digor Kültür Platformu Sancaktepe ‘ de “Kızlarımız okusun, yarınlarımız aydınlık olsun” mottosu ile yola çıktıkları Üniversiteli Kız Öğrencilere Burs amacıyla düzenlediği kaz gecesinde görkemli bir şölene imza attı.

06 Ocak Cumartesi akşamı Sancaktepe Palas Davet ve Balo Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe binlerce Digor’ lu akın ettiler. Digor’ luların yanı sıra geceye  diğer il ve ilçe dernek ve STK başkanları, bölge siyasetinin önde gelen isimleri ve geceye sponsor olan hayırseverler oldukça yoğun ilgi gösterdiler. 
Digor Kültür Platformu sözcüsü Özgür Agin’ in sunumu ile başlayan etkinlik, Digor Kültür Platformu yönetim kurulu başkanı Orhan Özyakışır’ ın selamla konuşması ile devam etti. 
Gecede Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve DEM Parti Grup Başkanvekili Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit Digor’ lulara selamlama konuşmalarını yaparak Digor Kültür Platformuna düzenlemiş oldukları “Kızlarımız okusun, yarınlarımız aydınlık olsun”  burs etkinliğinden dolayı teşekkürlerini ve duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler. 
Gecede Digor köy derneklerinin tamamı yönetimleri ve üyeleri ile birlikte yer alarak Digor Kültür Platformu yönetimine destek olarak “Kızlarımız okusun, yarınlarımız aydınlık olsun”  burs etkinliğine sahip çıktıklarını gösterdiler. 
Digor Kültür Platformunun “Kızlarımız okusun, yarınlarımız aydınlık olsun”  mottosuyla başlattığı bu etkinlikte Digor’ lu iş insanlarının yanı sıra yüze yakın iş insanı projeye sponsor olarak destek ve katkılarını sundular. Gecede “Kızlarımız okusun, yarınlarımız aydınlık olsun”  burs etkinliğine destek olan sponsorlara plaket takdimleri yapıldı.
Gecenin sürprizi ise geceye katılan bir birinden değerli sponsorlardan geldi. BİN KİŞİLİK balo salonuna sığmayan Digor’ lulara Digor Kültür Evi yapımı için her türlü maddi desteği sunacaklarını paylaşan Digor’ lu iş insanlarından alınan güçle DKP yönetimi hızlıca çalışmalara başlayacaklarının müjdesini verdiler.
 Gece de Digor’ lu ses sanatçıları RojHilat, İsmet Topaloğlu, Berşan Bozkuş , Hakene Nevi, Serhat Bulut  Dengbejler Xalide, Mıhemede Serhedi  stranları ve türküleri ile geceye katılanlar halaylar çekerek  eğlendiler… Yaklaşık üç saat süren görkemli gece salondaki  misafirlerin alkışları ile gece son buldu.  
Digor Kültür Platformu Yönetim kurulu olarak etkinliğimize ev sahipliği yapan ve etkinliğimize katılan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’ ye, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’ ya ve DEM Parti Grup Başkanvekili Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit’ e, burs etkinliğimize sponsor olarak katkı ve destek sunan iş insanlarımıza, siyasi parti il, ilçe başkan ve yöneticilerimize, STK’ larının değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerine , “Kızlarımız okusun, yarınlarımız aydınlık olsun”  mottosuyla yola çıktığımız kaz ikramlı etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan annelerimize, çocuklarımıza, büyüklerimize, küçüklerimize kısacası DİGOR KÜLTÜR PLATFORMUNA  gönülden destek veren tüm hemşehrilerimize, dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. 
Digor Kültür Platformu Yönetim Kurulu

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.