MHP Darıca ilk toplantısını yaptı

Siyaset 02.11.2022 - 16:19, Güncelleme: 02.11.2022 - 16:19
 

MHP Darıca ilk toplantısını yaptı

MHP Darıca ilk toplantısını yaptı

Bir süre önce MHP Darıca İlçe Başkanlığı görevine atanan Mustafa Yıldırım, ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Yönetim kurulu üyeleri ile çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunan Yıldırım toplantı sonrası yaptığı paylaşımda; ”Darıca MHP İlçe Başkanlığı olarak ilk yönetim toplantımızı yaptık. Toplantımıza katılım sağlayan il başkan vekilimiz Murat Nuri Demirbaş ‘a, MHP Darıca meclis üyemiz Fikret Ağbaba‘ya çok teşekkür ederiz. Toplantımızda aldığımız kararlarımız hayırlara vesile olsun inşallah, birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” dedi. 
MHP Darıca ilk toplantısını yaptı

Bir süre önce MHP Darıca İlçe Başkanlığı görevine atanan Mustafa Yıldırım, ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Yönetim kurulu üyeleri ile çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunan Yıldırım toplantı sonrası yaptığı paylaşımda; Darıca MHP İlçe Başkanlığı olarak ilk yönetim toplantımızı yaptık. Toplantımıza katılım sağlayan il başkan vekilimiz Murat Nuri Demirbaş ‘a, MHP Darıca meclis üyemiz Fikret Ağbaba‘ya çok teşekkür ederiz. Toplantımızda aldığımız kararlarımız hayırlara vesile olsun inşallah, birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.