Gebzeli Hilal Avrupa üçüncüsü oldu

Spor 25.07.2023 - 23:17, Güncelleme: 25.07.2023 - 23:20
 

Gebzeli Hilal Avrupa üçüncüsü oldu

Hırvatistan’ın Zagreb kentinde yapılan üniversiteler arası Avrupa oyunlarında Marmara Üniversitesi öğrencisi Gebzeli sporcumuz Hilal Çoban taekwondoda Avrupa üçüncüsü oldu.

Aynı zamanda Beylikbağı bölgesinin tanınmış isimlerinden Osman Çoban’ın kızı olan Hilal Çoban’ın bu başarısı okulu, ailesi ile yakın çevresinde de büyük sevince yol açtı. Yaklaşık 7 yıldır taekwondo sporu ile uğraşan Hilal Çoban, finalde Fransız rakibini iki rauntta da yenerek büyük bir başarı elde etti. Genç sporcumuz Hilal Çoban, başarısını ailesinin ve hocalarının desteği ile çok çalışmaya borçlu olduğunu söyledi. Bundan sonraki hedefinin serbest kategoride ümitler Avrupa Şampiyonası olduğunu söyleyen Hilal Çoban, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.  Yarışmada ayrıca Marmara Üniversitesi taekwondo takımı da takım halinde şampiyon oldu. 31 ülkeden 395 üniversite ve 1534 sporcunun katıldığı üniversiteler arası Avrupa şampiyonası izleyicilerden de büyük ilgi gördü. 
Hırvatistan’ın Zagreb kentinde yapılan üniversiteler arası Avrupa oyunlarında Marmara Üniversitesi öğrencisi Gebzeli sporcumuz Hilal Çoban taekwondoda Avrupa üçüncüsü oldu.

Aynı zamanda Beylikbağı bölgesinin tanınmış isimlerinden Osman Çoban’ın kızı olan Hilal Çoban’ın bu başarısı okulu, ailesi ile yakın çevresinde de büyük sevince yol açtı. Yaklaşık 7 yıldır taekwondo sporu ile uğraşan Hilal Çoban, finalde Fransız rakibini iki rauntta da yenerek büyük bir başarı elde etti. Genç sporcumuz Hilal Çoban, başarısını ailesinin ve hocalarının desteği ile çok çalışmaya borçlu olduğunu söyledi. Bundan sonraki hedefinin serbest kategoride ümitler Avrupa Şampiyonası olduğunu söyleyen Hilal Çoban, kendisine destek veren herkese teşekkür etti. 

Yarışmada ayrıca Marmara Üniversitesi taekwondo takımı da takım halinde şampiyon oldu. 31 ülkeden 395 üniversite ve 1534 sporcunun katıldığı üniversiteler arası Avrupa şampiyonası izleyicilerden de büyük ilgi gördü. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.