MOR MENEKŞELER TÜRKİYE'NİN KUPASINA VEDA ETTİ: 2-0!

Spor 18.09.2023 - 22:20, Güncelleme: 18.09.2023 - 22:29
 

MOR MENEKŞELER TÜRKİYE'NİN KUPASINA VEDA ETTİ: 2-0!

Yıllar sonra Ziraat Türkiye Kupası Ön Elemesi oynayan Bölgesel Amatör Ligi ekibimiz Gebzespor, bir diğer temsilcimiz Gölcükspor'a İhsaniye Stadyumun'da 2-0 yenilerek kupa serüvenine erken veda etti.

Kırmızı- siyahlılar oyunun  21. dakikadasında Emre Okur'un golü ile skoru 1-0 yaptı.  52. dakikada yeniden Emre Okur aradaki  farkı ikiye yükselten golü kaydetti. Müsabakayı çok sayıda taraftar İhsaniye Stadyumu'dan izledi. 500 kadar Gölcükspor taraftarı takımlarını desteklerken 250 Gebzespor taraftarı deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadı. Bu sonuçla Gölcükspor, 1. tura çıkarken 1. turda rakibi Salı günü TFF tarafından çekilecek kura çekiminin ardından kesinleşecek ve 3. Lig takınlarından biri ile rekabet edecek.   İŞTE KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ DAKİKALARI  1' Müsabaka başladı 6'Gebzespor sağ kanattan Mustafa Pınar ile köşe vuruşu kullandı. Ceza sahası içinde Fırat Güneş vuruşunu yaptı fakat top auta çıktı 10' Oyunun ilk 10 dakikasında Gebzespor daha aktif olan ekip. 12' Gebzespor'da Burak Baba'nın sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda filebekçisi Mert Can Tuna çift yumrukla topu uzaklaştırdı. Mustafa Pınar'ın önünde kalan topa sert vurdu ama top savunmadan geri geldi.  13' Gölcükspor kontra atağa çıktı. Alperen Topçu savunmanın arkasına gönderilen topa hareketlendi. Gebzespor'da Eyüp araya girdi. Alperen bu pozisyon da rakibine faul yaptı.  15' Gölcükspor sağ kanattan Emre ile etkili geldi. Emre nin ortasında Alperen'in ön direkte vuruşu auta çıktı.  22' Gölcükspor Emre Okur'un golü ile 1-0 üstünlüğü sağladı. Serbay'ın ortasında Emre Okur vuruşunu yaptı. Rakipten dönen topu Emre kale önünde filelere gönderdi.  25'Emre Okur ceza sahasında içinde yerde kaldı. Penaltı bekledi fakat hakem devam ettirdi. Emre sakatlık geçiriyor.  30' Gölcükspor'da Sağ kanattan Emre çizgiye inerek ortasını yaptı. Ceza sahası içinde kimse topa dokunamadı. Top ceza sahası dışından gelen Alperen şutunda auta çıktı.  40' Gölcükspor'da Serbay Yağız sol kanattan çok etkili geldi. Ceza sahası içine giren Serbay uzak köşeye plase vurdu ama top az farkla auta gitti.  45' Devre sonuna 4 dakika eklendi.  45+1 Gebzespor'un kullandığı köşe vuruşunda Gölcükspor savunması topu uzaklaştırdı.  52' GÖLCÜKSPOR ARADAKİ FARKI İKİ YAPTI 2-0 Gölcükspor kontra atağında Alperen bekletmeden topu sağ kanatta Emre Okur'un önüne attı. Açılan kalecinin yanından yumuşak bir dokunuş yapan Emre topu ağlara yolladı. 55' Gölcükspor  Teknik Direktörü Cevdet Nail Sancaklı hakeme yaptığı yoğun itiraz ardından kırmızı kartla sahanın dışına gönderildi.  77' İki takımda ciddi bir atak gerçekleştiremedi. Gebzespor zaman zaman baskılı oynuyor. Gölcükspor kanatlardan etkili olmaya çalışıyor. 80' Gebzespor'da Murat Saykal'ın ceza sahası dışından şutu az farkla dışarı çıktı.  90' Maçın sonuna 6 dakika eklendi
Yıllar sonra Ziraat Türkiye Kupası Ön Elemesi oynayan Bölgesel Amatör Ligi ekibimiz Gebzespor, bir diğer temsilcimiz Gölcükspor'a İhsaniye Stadyumun'da 2-0 yenilerek kupa serüvenine erken veda etti.

Kırmızı- siyahlılar oyunun  21. dakikadasında Emre Okur'un golü ile skoru 1-0 yaptı.  52. dakikada yeniden Emre Okur aradaki  farkı ikiye yükselten golü kaydetti. Müsabakayı çok sayıda taraftar İhsaniye Stadyumu'dan izledi. 500 kadar Gölcükspor taraftarı takımlarını desteklerken 250 Gebzespor taraftarı deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadı. Bu sonuçla Gölcükspor, 1. tura çıkarken 1. turda rakibi Salı günü TFF tarafından çekilecek kura çekiminin ardından kesinleşecek ve 3. Lig takınlarından biri ile rekabet edecek.

 

İŞTE KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ DAKİKALARI 

1' Müsabaka başladı

6'Gebzespor sağ kanattan Mustafa Pınar ile köşe vuruşu kullandı. Ceza sahası içinde Fırat Güneş vuruşunu yaptı fakat top auta çıktı

10' Oyunun ilk 10 dakikasında Gebzespor daha aktif olan ekip.

12' Gebzespor'da Burak Baba'nın sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda filebekçisi Mert Can Tuna çift yumrukla topu uzaklaştırdı. Mustafa Pınar'ın önünde kalan topa sert vurdu ama top savunmadan geri geldi. 

13' Gölcükspor kontra atağa çıktı. Alperen Topçu savunmanın arkasına gönderilen topa hareketlendi. Gebzespor'da Eyüp araya girdi. Alperen bu pozisyon da rakibine faul yaptı. 

15' Gölcükspor sağ kanattan Emre ile etkili geldi. Emre nin ortasında Alperen'in ön direkte vuruşu auta çıktı. 

22' Gölcükspor Emre Okur'un golü ile 1-0 üstünlüğü sağladı. Serbay'ın ortasında Emre Okur vuruşunu yaptı. Rakipten dönen topu Emre kale önünde filelere gönderdi. 

25'Emre Okur ceza sahasında içinde yerde kaldı. Penaltı bekledi fakat hakem devam ettirdi. Emre sakatlık geçiriyor. 

30' Gölcükspor'da Sağ kanattan Emre çizgiye inerek ortasını yaptı. Ceza sahası içinde kimse topa dokunamadı. Top ceza sahası dışından gelen Alperen şutunda auta çıktı. 

40' Gölcükspor'da Serbay Yağız sol kanattan çok etkili geldi. Ceza sahası içine giren Serbay uzak köşeye plase vurdu ama top az farkla auta gitti. 

45' Devre sonuna 4 dakika eklendi. 

45+1 Gebzespor'un kullandığı köşe vuruşunda Gölcükspor savunması topu uzaklaştırdı. 

52' GÖLCÜKSPOR ARADAKİ FARKI İKİ YAPTI 2-0

Gölcükspor kontra atağında Alperen bekletmeden topu sağ kanatta Emre Okur'un önüne attı. Açılan kalecinin yanından yumuşak bir dokunuş yapan Emre topu ağlara yolladı.

55' Gölcükspor  Teknik Direktörü Cevdet Nail Sancaklı hakeme yaptığı yoğun itiraz ardından kırmızı kartla sahanın dışına gönderildi. 

77' İki takımda ciddi bir atak gerçekleştiremedi. Gebzespor zaman zaman baskılı oynuyor. Gölcükspor kanatlardan etkili olmaya çalışıyor.

80' Gebzespor'da Murat Saykal'ın ceza sahası dışından şutu az farkla dışarı çıktı. 

90' Maçın sonuna 6 dakika eklendi

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.