TANKE İLE SAĞLAM EZİYORUZ: 0-2

Spor 26.09.2023 - 15:25, Güncelleme: 26.09.2023 - 15:26
 

TANKE İLE SAĞLAM EZİYORUZ: 0-2

Kocaelispor 4’te 4 yaptı. Altay, Adana ve Bolu‘dan sonra bugün son kurban Şanlıurfa’ydı. Yeşil Siyahlılar deplasmanda Tanke’nin golüyle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. İkinci yarı baylar başlamaz Tanke yine attı. 1 Ekim Pazar günü rakip Keçiörengücü, maç İzmit’te, iki hafta üst üste iç sahadayız

ELEKTRİKLER KESİLDİ, MAÇ 5.5 DAKİKA DURDU Maçta 6.dakika geride kaldı. İki takım da kontrollü oynamaya çalıştı. 8.dk: Sol taraftan Atila Turan'ın taşıdığı top Barış Alıcı ile buluştu. Alıcı, orta şut karışımı bir vuruş yaptı ve top rakip kalecide kaldı. 9.dk: Oğuz Ceylan sağ taraftan ceza sahası içine kadar girdi. Ceylan topu Douglas Tanque ile buluşturmak istedi ancak Şanlıurfaspor defansı topu engelledi. 10.dk: Köşe vuruşunu Oğuz Ceylan kullandı. Oğuz'un ortasında Burak Öksüz kafayı vurdu. Aut. 13.dk: Kocaelispor bu saniyelerde penaltı bekledi. Ancak hakem, Şanlıurfasporlu Oğuz'un elinin kapalı olduğunu söyledi ve taç kullanılmasını istedi. 17.dk: Cihat, Tanque'yi içeride topla buluşturdu. Tanque sol çaprazdan şutu attı ancak, Şanlıurfaspor kalecisi topu rahat kontrol etti. 18.dk: Urfa'da elektrikler gitti. Stat karanlığa büründü. Taraftarlar telefon ışıkları ile stadyumu aydınlatmaya çalışıyor.24 dakikada Stadyumda elektrikler geldi. Maç, hakem atışıyla devam edecek. 26.dk: Hakem atışı ile maç başladı. 27.dk: Şanlıurfa'da Barış Gök, Candeias'a yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı. 33.dk: Şanlıurfaspor sağ taraftan atağa kalktı, Kocaelisporlu Amaral, belki 70 metre depar attı ve topu kazanmasını bildi. 38.dk: Yusuf Emre, Barış Alıcı'ya orta sahadan harika bir hava topu gönderdi. Barış göğsü ile kontrol edip vurmak istedi ancak Semih Karadeniz araya girdi. 42.dk: Kocaelispor'da zorunlu değişiklik. Sakatlık yaşayan Yusuf Abdioğlu oyuna devam edemedi ve yerini Emir Ortakaya'ya bıraktı. İlk yarının sonuna 10 dakika ilave edildi 45+5: Gooooollll!!! Douglas Tankeeeeee!!! Candeias'ın ortasında ceza sahası içinde Barış Alıcı yükseldi. Barış'ın kafasına temas eden top arka tarafta Tanque'nin önüne geldi. Tanque altı pas içinde vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti. 45+6: 4. Hakem ile tartışan Ertuğrul Sağlam sarı kart gördü.
Kocaelispor 4’te 4 yaptı. Altay, Adana ve Bolu‘dan sonra bugün son kurban Şanlıurfa’ydı. Yeşil Siyahlılar deplasmanda Tanke’nin golüyle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. İkinci yarı baylar başlamaz Tanke yine attı. 1 Ekim Pazar günü rakip Keçiörengücü, maç İzmit’te, iki hafta üst üste iç sahadayız

ELEKTRİKLER KESİLDİ, MAÇ 5.5 DAKİKA DURDU
Maçta 6.dakika geride kaldı. İki takım da kontrollü oynamaya çalıştı. 8.dk: Sol taraftan Atila Turan'ın taşıdığı top Barış Alıcı ile buluştu. Alıcı, orta şut karışımı bir vuruş yaptı ve top rakip kalecide kaldı. 9.dk: Oğuz Ceylan sağ taraftan ceza sahası içine kadar girdi. Ceylan topu Douglas Tanque ile buluşturmak istedi ancak Şanlıurfaspor defansı topu engelledi. 10.dk: Köşe vuruşunu Oğuz Ceylan kullandı. Oğuz'un ortasında Burak Öksüz kafayı vurdu. Aut. 13.dk: Kocaelispor bu saniyelerde penaltı bekledi. Ancak hakem, Şanlıurfasporlu Oğuz'un elinin kapalı olduğunu söyledi ve taç kullanılmasını istedi. 17.dk: Cihat, Tanque'yi içeride topla buluşturdu. Tanque sol çaprazdan şutu attı ancak, Şanlıurfaspor kalecisi topu rahat kontrol etti. 18.dk: Urfa'da elektrikler gitti. Stat karanlığa büründü. Taraftarlar telefon ışıkları ile stadyumu aydınlatmaya çalışıyor.24 dakikada Stadyumda elektrikler geldi. Maç, hakem atışıyla devam edecek. 26.dk: Hakem atışı ile maç başladı. 27.dk: Şanlıurfa'da Barış Gök, Candeias'a yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı. 33.dk: Şanlıurfaspor sağ taraftan atağa kalktı, Kocaelisporlu Amaral, belki 70 metre depar attı ve topu kazanmasını bildi. 38.dk: Yusuf Emre, Barış Alıcı'ya orta sahadan harika bir hava topu gönderdi. Barış göğsü ile kontrol edip vurmak istedi ancak Semih Karadeniz araya girdi. 42.dk: Kocaelispor'da zorunlu değişiklik. Sakatlık yaşayan Yusuf Abdioğlu oyuna devam edemedi ve yerini Emir Ortakaya'ya bıraktı. İlk yarının sonuna 10 dakika ilave edildi 45+5: Gooooollll!!! Douglas Tankeeeeee!!! Candeias'ın ortasında ceza sahası içinde Barış Alıcı yükseldi. Barış'ın kafasına temas eden top arka tarafta Tanque'nin önüne geldi. Tanque altı pas içinde vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti. 45+6: 4. Hakem ile tartışan Ertuğrul Sağlam sarı kart gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.