İl Seçim Kurulu Başiskele’ye taşındı

Kocaeli 15.01.2024 - 19:50, Güncelleme: 15.01.2024 - 19:50
 

İl Seçim Kurulu Başiskele’ye taşındı

Uzun yıllardır Yahya Kaptan’da bulunan Recep Topaloğlu Spor salonunda seçimleri yürüten İl Seçim Kurulu bu yıl Başiskele’ye taşındı. Bahçecik Kültür Merkezi’ne yerleşen İl ve Başiskele İlçe Seçim Kurulu, 31 Mart seçimleriyle ilgili çalışmalarına başladı.

İL SEÇİM KURULU YER DEĞİŞTİRDİ Seçim takviminin Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanmasının ardından seçim hazırlıkları tüm illerde çalışmalara başladı. Kocaeli’de seçim çalışmalarını yürüten il ve ilçe seçim kurulları da çalışmalara start verdi. Uzun zamandır seçimlerin merkezi olan Yahya Kaptan’da bulunan Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda İzmit, Derince ve Kartepe İlçe Seçim Kurulları çalışmalara başlarken Başiskele ve İl Seçim Kurulu ise bu yıl taşındı.   ÜÇ İLÇE RECEP TOPALOĞLU’NDA İkamet değişikliklerine itirazların yapılacağı, adaylık başvurularının alınacağı il ve ilçe seçim kurulları, seçim gününe kadar tüm seçim hazırlık çalışmalarını yürütecek. Zarfların ve basılacak oy pusulalarının mühürlenmesinden, oy pusulalarının sandık başkanlarına teslimine kadar tüm hazırlıkları yapacak olan seçim kurulları çalışmalara başladı. Gebze bölgesinde Darıca, Çayırova, Dilovası ve Gebze seçim kurulları Gebze’de, Körfez İlçe Seçim Kurulu Körfez’de bulunuyor. Derince, İzmit, Kartepe Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda, Kandıra İlçe Seçim Kurulu Kandıra’da, Gölcük Seçim Kurulu Gölcük’te, Karamürsel Seçim Kurulu ise Karamürsel’de çalışmaya başladı.   BAŞİSKELE’DE BİR İLK Geçmiş yıllarda İzmit’te hizmet veren ve Kocaeli Adliyesi içinde yeri olan Başiskele ve İl Seçim Kurulu 31 Mart Yerel Seçimlerinde Başiskele’de çalışacak. Kurul, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Bahçecik Kültür Merkezi’ne taşındı. Kültür merkezinde bilgisayarlarını kuran ve çalışmalara başlayan İl Seçim Kurulu, seçimde kullanılacak mavi seçim zarflarının mühürlüyor.  
Uzun yıllardır Yahya Kaptan’da bulunan Recep Topaloğlu Spor salonunda seçimleri yürüten İl Seçim Kurulu bu yıl Başiskele’ye taşındı. Bahçecik Kültür Merkezi’ne yerleşen İl ve Başiskele İlçe Seçim Kurulu, 31 Mart seçimleriyle ilgili çalışmalarına başladı.

İL SEÇİM KURULU YER DEĞİŞTİRDİ

Seçim takviminin Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanmasının ardından seçim hazırlıkları tüm illerde çalışmalara başladı. Kocaeli’de seçim çalışmalarını yürüten il ve ilçe seçim kurulları da çalışmalara start verdi. Uzun zamandır seçimlerin merkezi olan Yahya Kaptan’da bulunan Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda İzmit, Derince ve Kartepe İlçe Seçim Kurulları çalışmalara başlarken Başiskele ve İl Seçim Kurulu ise bu yıl taşındı.

 

ÜÇ İLÇE RECEP TOPALOĞLU’NDA

İkamet değişikliklerine itirazların yapılacağı, adaylık başvurularının alınacağı il ve ilçe seçim kurulları, seçim gününe kadar tüm seçim hazırlık çalışmalarını yürütecek. Zarfların ve basılacak oy pusulalarının mühürlenmesinden, oy pusulalarının sandık başkanlarına teslimine kadar tüm hazırlıkları yapacak olan seçim kurulları çalışmalara başladı. Gebze bölgesinde Darıca, Çayırova, Dilovası ve Gebze seçim kurulları Gebze’de, Körfez İlçe Seçim Kurulu Körfez’de bulunuyor. Derince, İzmit, Kartepe Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda, Kandıra İlçe Seçim Kurulu Kandıra’da, Gölcük Seçim Kurulu Gölcük’te, Karamürsel Seçim Kurulu ise Karamürsel’de çalışmaya başladı.

 

BAŞİSKELE’DE BİR İLK

Geçmiş yıllarda İzmit’te hizmet veren ve Kocaeli Adliyesi içinde yeri olan Başiskele ve İl Seçim Kurulu 31 Mart Yerel Seçimlerinde Başiskele’de çalışacak. Kurul, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Bahçecik Kültür Merkezi’ne taşındı. Kültür merkezinde bilgisayarlarını kuran ve çalışmalara başlayan İl Seçim Kurulu, seçimde kullanılacak mavi seçim zarflarının mühürlüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.