Tüpraş’tan önemli karar!

Kocaeli 24.01.2024 - 15:50, Güncelleme: 24.01.2024 - 15:50
 

Tüpraş’tan önemli karar!

Türkiye’nin en zengin şirketleri arasında yer alan ve Kocaeli’nin en zengin şirketi olan TÜPRAŞ önemli bir karara imza attı.

Tüpraş Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (TUPRS) şirketin Teknik İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İhsan Serdar Kemaloğlu’nun emekliye ayrılmasının ardından yerine atanan ismi açıkladı. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Şirketimiz Teknik İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın İhsan Serdar Kemaloğlu'nun 19 Ocak 2024 tarihinden itibaren emeklilik sebebiyle görevinden ayrılacak olması nedeniyle, Yönetim Kurulu tarafından 22 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, hali hazırda Kırıkkale Rafineri Müdürü olarak görev yapan Sayın Murat Şimşek'in Teknik İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir.”
Türkiye’nin en zengin şirketleri arasında yer alan ve Kocaeli’nin en zengin şirketi olan TÜPRAŞ önemli bir karara imza attı.

Tüpraş Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (TUPRS) şirketin Teknik İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İhsan Serdar Kemaloğlu’nun emekliye ayrılmasının ardından yerine atanan ismi açıkladı. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi,

“Şirketimiz Teknik İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın İhsan Serdar Kemaloğlu'nun 19 Ocak 2024 tarihinden itibaren emeklilik sebebiyle görevinden ayrılacak olması nedeniyle, Yönetim Kurulu tarafından 22 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, hali hazırda Kırıkkale Rafineri Müdürü olarak görev yapan Sayın Murat Şimşek'in Teknik İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.