Şap hastalığı için aşı dozu 3’e çıkarıldı

Gündem 30.01.2024 - 16:42, Güncelleme: 30.01.2024 - 16:42
 

Şap hastalığı için aşı dozu 3’e çıkarıldı

Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü şap hastalığı ile mücadele kapsamında her yıl rutin uygulanan 2 doz aşı sayısını 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü şap hastalığıyla mücadele kapsamında uygulanacak aşıyla ilgili açıklamada bulundu. İl Müdürlüğü, “Şap hastalığına karşı etkin mücadelemiz devam ediyor. Her yıl rutin 2 doz olarak aşı sayısını bu yıl 3 doza çıkartarak 29 Ocak-31 Mart tarihlerinde aşı bedeli alınmadan uygulayacağız. Şap aşılama kampanyasındaki hayvanlarınızın aşılarını yaptırmayı unutmayın” açıklamasında bulundu. Aşılama için ilçe tarım müdürlüğünden ekiplerin bölgesel çalışmalar yaptığı, çalışma öncesi bölge sakinlerine konuyla ilgili bilgi verileceği öğrenildi.
Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü şap hastalığı ile mücadele kapsamında her yıl rutin uygulanan 2 doz aşı sayısını 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü şap hastalığıyla mücadele kapsamında uygulanacak aşıyla ilgili açıklamada bulundu. İl Müdürlüğü, “Şap hastalığına karşı etkin mücadelemiz devam ediyor. Her yıl rutin 2 doz olarak aşı sayısını bu yıl 3 doza çıkartarak 29 Ocak-31 Mart tarihlerinde aşı bedeli alınmadan uygulayacağız. Şap aşılama kampanyasındaki hayvanlarınızın aşılarını yaptırmayı unutmayın” açıklamasında bulundu.

Aşılama için ilçe tarım müdürlüğünden ekiplerin bölgesel çalışmalar yaptığı, çalışma öncesi bölge sakinlerine konuyla ilgili bilgi verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.