İzmit’te Takas Şenliği: Paylaşmayı Destekliyoruz

Kocaeli 22.05.2024 - 15:58, Güncelleme: 22.05.2024 - 15:58
 

İzmit’te Takas Şenliği: Paylaşmayı Destekliyoruz

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi, ‘Tüketmeyi değil, paylaşmayı destekliyoruz’ sloganıyla 24 Mayıs Cuma günü Takas Şenliği düzenleyecek

Çevreye duyarlılık ve sürdürülebilir yaşam bilincini arttırmak üzere İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi, Takas Şenliği düzenleyecek. ‘Tüketmeyi değil, paylaşmayı destekliyoruz’ sloganıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikle atık üretimini azaltmak hedefleniyor.    BELSA B BLOK ÖNÜNDE Vatandaşlar evlerinde kullanmadıkları yeni, temiz ya da hasarsız ikinci el eşyaları 24 Mayıs Cuma günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında Belsa Plaza B Blok önünde kurulacak olan stantlara ulaştırabilecek.    TEMİZ VE HASARSIZ EŞYALAR Takas Şenliği’nde; kıyafet, çocuk-bebek eşyaları, ev tekstili, takı, aksesuar, çanta, kitap, kırtasiye, oyuncak, dekoratif obje, çiçek, müzik aletleri, spor-deniz-bisiklet malzeme ve ekipmanları vb. eşyaların takası yapılacak olup gıda, kozmetik, medikal, kişiye özel (tarak, biberon vs.) ve elektronik ürünlerin takası kabul edilmeyecek. Takas için getirilecek eşyaların temiz, yıkanmış, ütülenmiş ve hasarsız olması gerekiyor. İzmit Belediyesi ve Kent Konseyi, tüm vatandaşları bu anlamlı etkinliğe katılarak paylaşım kültürünü desteklemeye davet ediyor.
İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi, ‘Tüketmeyi değil, paylaşmayı destekliyoruz’ sloganıyla 24 Mayıs Cuma günü Takas Şenliği düzenleyecek
Çevreye duyarlılık ve sürdürülebilir yaşam bilincini arttırmak üzere İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi, Takas Şenliği düzenleyecek. ‘Tüketmeyi değil, paylaşmayı destekliyoruz’ sloganıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikle atık üretimini azaltmak hedefleniyor. 
 
BELSA B BLOK ÖNÜNDE
Vatandaşlar evlerinde kullanmadıkları yeni, temiz ya da hasarsız ikinci el eşyaları 24 Mayıs Cuma günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında Belsa Plaza B Blok önünde kurulacak olan stantlara ulaştırabilecek. 
 
TEMİZ VE HASARSIZ EŞYALAR
Takas Şenliği’nde; kıyafet, çocuk-bebek eşyaları, ev tekstili, takı, aksesuar, çanta, kitap, kırtasiye, oyuncak, dekoratif obje, çiçek, müzik aletleri, spor-deniz-bisiklet malzeme ve ekipmanları vb. eşyaların takası yapılacak olup gıda, kozmetik, medikal, kişiye özel (tarak, biberon vs.) ve elektronik ürünlerin takası kabul edilmeyecek. Takas için getirilecek eşyaların temiz, yıkanmış, ütülenmiş ve hasarsız olması gerekiyor. İzmit Belediyesi ve Kent Konseyi, tüm vatandaşları bu anlamlı etkinliğe katılarak paylaşım kültürünü desteklemeye davet ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.