Öldüresiye dövülen gazeteci davasında tanıklar dinlendi

Asayiş 12.06.2024 - 13:40, Güncelleme: 12.06.2024 - 13:40
 

Öldüresiye dövülen gazeteci davasında tanıklar dinlendi

Kocaeli'de gazeteci Mustafa Uslu'nun, aralarında İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın yeğeninin de bulunduğu 4 şahsın saldırısına uğrayarak yaralanmasına ilişkin açılan davanın duruşmasında tanık dinlendi.

Dilovası Belediyesi ekipleri, 2021'de İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Köseler köyündeki çiftlik arazisinde inceleme yaptı. O incelemede 15 kaçak yapı ve çiftliğin bir kısmının TOKİ arazisine inşa edildiği tespit edildi. Çiftlikle ilgili talep edilen ruhsat ve diğer resmi belgeler ibraz edilemedi. Dilovası Belediyesi, yapıların ruhsatlı hale dönüştürülmesi için süre verdi ancak Türkkan bu süre zarfında adım atmadı. Tahliye kararının kesinleşmesinin ardından bölgeye giden Dilovası Belediyesi ekipleri, çiftlik yetkililerine verilen sürenin sonuna geldiğini bildirdi. Daha sonra çiftlikte yapılan incelemelerin ardından tahliye işlemi başlatıldı. 22 Haziran 2021'de çiftlikte yıkım çalışmaları yapıldı. Ağır şekilde darp edildi Devam eden yıkım çalışmalarını takip eden eski İHA Muhabiri Mustafa Uslu, Lütfü Türkkan'ın yeğeninin de aralarında bulunduğu 4 kişinin saldırısına uğradı. Şahıslar tarafından ağır şekilde darp edilen ve kanlar içinde kalan Uslu, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar, Uslu'nun kamerası ve ekipmanlarını da kırdı.
Kocaeli'de gazeteci Mustafa Uslu'nun, aralarında İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın yeğeninin de bulunduğu 4 şahsın saldırısına uğrayarak yaralanmasına ilişkin açılan davanın duruşmasında tanık dinlendi.

Dilovası Belediyesi ekipleri, 2021'de İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Köseler köyündeki çiftlik arazisinde inceleme yaptı. O incelemede 15 kaçak yapı ve çiftliğin bir kısmının TOKİ arazisine inşa edildiği tespit edildi. Çiftlikle ilgili talep edilen ruhsat ve diğer resmi belgeler ibraz edilemedi. Dilovası Belediyesi, yapıların ruhsatlı hale dönüştürülmesi için süre verdi ancak Türkkan bu süre zarfında adım atmadı.
Tahliye kararının kesinleşmesinin ardından bölgeye giden Dilovası Belediyesi ekipleri, çiftlik yetkililerine verilen sürenin sonuna geldiğini bildirdi. Daha sonra çiftlikte yapılan incelemelerin ardından tahliye işlemi başlatıldı. 22 Haziran 2021'de çiftlikte yıkım çalışmaları yapıldı.

Ağır şekilde darp edildi
Devam eden yıkım çalışmalarını takip eden eski İHA Muhabiri Mustafa Uslu, Lütfü Türkkan'ın yeğeninin de aralarında bulunduğu 4 kişinin saldırısına uğradı. Şahıslar tarafından ağır şekilde darp edilen ve kanlar içinde kalan Uslu, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar, Uslu'nun kamerası ve ekipmanlarını da kırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.