Ömer Faruk Uzuner: Ya tamam ya devam maçıydı

Spor 08.11.2022 - 14:14, Güncelleme: 08.11.2022 - 14:14
 

Ömer Faruk Uzuner: Ya tamam ya devam maçıydı

BAL 13. Grup’ta zirve iddiası bulunan Gölcükspor’da genç teknik direktör Ömer Faruk Uzuner 1-0 kazanılan Beylerbeyi maçını değerlendirdi.

İYİ OYNADIK Yukarıda tutunma adına önemli bir maça çıktıklarını ifade eden Uzuner şu şekilde konuştu: Maç öncesi yaptığımız konuşmalarda Beylerbeyi karşısında alınacak galibiyetin yatırım adına çok önemli olduğuna vurgu yapmıştım. Kesinlikle kolay bir maç olmadı. Yine iyi oynadığımız ve pozisyonlar bulduğumuz bir maçtı. TOLUNAY GOL ATTI, GÜZEL DE MÜCADELE ETTİ Rotasyona girdiğimiz bir karşılaşma oldu ve 11’den değişiklikler yaparak maça çıktık. Genel manada formayı alan futbolcular bu şansı iyi değerlendirdi. Bu isimlerden birisi olan Tolunay da gol attı. Daha da önemlisi merkezde iyi mücadele etti. Maçın ardından gerilimler oldu. Otobüsümüzü taşlandı, Oktay zor durumda kaldı. BU İŞLERDEN VAZGEÇİLMELİ 5-10 kendini bilmezin yaptığını neredeyse 100 yıllık bir kulüp olan Beylerbeyi Kulübü’ne bağlamam tabii ki. Ancak artık bu işlerden de vazgeçilmesi gerekiyor. Doğugücü bizi Gölcük’te yendi, rakibimizi tebrik edip gönderdik. Futbolda sürekli kazanamazsın, kaybedeceksin. ŞAKA GİBİ PUANLAR KAYBETTİK Bu galibiyet bir bakıma tamam mı devam mı maçıydı. Puan kaybı olsaydı 10 ya da 11 puanlık bir açıklık oluşacaktı. Kazandığımız için mutluyuz. Şaka gibi kaybedilen puanları arıyoruz açıkçası. Silivrispor’un da farkındayız ama biz kendileri ile 2 maç oynayacağız. Kısacası bu işi daha bitmedi. TAKIMA İNANIYORUZ Önümüzdeki haftayı bay geçeceğiz. Harbiş – Silivri maçını izlemeyi düşünüyorum. Hocalarımıza rakiplerin de maçlarını izletip analizlerini yaptırıyoruz. Oyuncu grubuma güveniyor ve yönetimimiz, taraftarımız ve futbolcularımızla bu işin üstesinden en iyi şekilde geleceğimize inanıyoruz.
BAL 13. Grup’ta zirve iddiası bulunan Gölcükspor’da genç teknik direktör Ömer Faruk Uzuner 1-0 kazanılan Beylerbeyi maçını değerlendirdi.

İYİ OYNADIK

Yukarıda tutunma adına önemli bir maça çıktıklarını ifade eden Uzuner şu şekilde konuştu: Maç öncesi yaptığımız konuşmalarda Beylerbeyi karşısında alınacak galibiyetin yatırım adına çok önemli olduğuna vurgu yapmıştım. Kesinlikle kolay bir maç olmadı. Yine iyi oynadığımız ve pozisyonlar bulduğumuz bir maçtı.

TOLUNAY GOL ATTI, GÜZEL DE MÜCADELE ETTİ

Rotasyona girdiğimiz bir karşılaşma oldu ve 11’den değişiklikler yaparak maça çıktık. Genel manada formayı alan futbolcular bu şansı iyi değerlendirdi. Bu isimlerden birisi olan Tolunay da gol attı. Daha da önemlisi merkezde iyi mücadele etti. Maçın ardından gerilimler oldu. Otobüsümüzü taşlandı, Oktay zor durumda kaldı.

BU İŞLERDEN VAZGEÇİLMELİ

5-10 kendini bilmezin yaptığını neredeyse 100 yıllık bir kulüp olan Beylerbeyi Kulübü’ne bağlamam tabii ki. Ancak artık bu işlerden de vazgeçilmesi gerekiyor. Doğugücü bizi Gölcük’te yendi, rakibimizi tebrik edip gönderdik. Futbolda sürekli kazanamazsın, kaybedeceksin.

ŞAKA GİBİ PUANLAR KAYBETTİK

Bu galibiyet bir bakıma tamam mı devam mı maçıydı. Puan kaybı olsaydı 10 ya da 11 puanlık bir açıklık oluşacaktı. Kazandığımız için mutluyuz. Şaka gibi kaybedilen puanları arıyoruz açıkçası. Silivrispor’un da farkındayız ama biz kendileri ile 2 maç oynayacağız. Kısacası bu işi daha bitmedi.

TAKIMA İNANIYORUZ

Önümüzdeki haftayı bay geçeceğiz. Harbiş – Silivri maçını izlemeyi düşünüyorum. Hocalarımıza rakiplerin de maçlarını izletip analizlerini yaptırıyoruz. Oyuncu grubuma güveniyor ve yönetimimiz, taraftarımız ve futbolcularımızla bu işin üstesinden en iyi şekilde geleceğimize inanıyoruz.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.