Özel Kardeşlere Umut Dolu Bayram Hediyesi

Darıca 20.06.2024 - 15:30, Güncelleme: 20.06.2024 - 15:30
 

Özel Kardeşlere Umut Dolu Bayram Hediyesi

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, derneğe yapılan anlamlı bir bağışı kamuoyuyla paylaştı.

Her daim özel gereksinimli çocukların ve gençlerin yanında olan Hasan Bey ve değerli eşi Nebibe Hanım, Kocaeli'nde ikamet eden ve ikisi de engelli olan kardeşlerden birine Kurban Bayramı hediyesi olarak bir akülü araç bağışında bulundular. Bugün teslim edilen bu anlamlı hediye, kardeşlerin yaşam kalitesini arttıracak ve hareket özgürlüklerini genişletecek. Başkan Melek Arıkan, bu cömert bağış için Hasan Bey ve Nebibe Hanım’a sonsuz teşekkürlerini ileterek, hayırseverlere başarılı ticaretler diledi. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarıyla tanınıyor ve bu tür bağışlar sayesinde daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor. Dernek, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekerek, benzer bağışların devam etmesi temennisinde bulundu.
Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, derneğe yapılan anlamlı bir bağışı kamuoyuyla paylaştı.

Her daim özel gereksinimli çocukların ve gençlerin yanında olan Hasan Bey ve değerli eşi Nebibe Hanım, Kocaeli'nde ikamet eden ve ikisi de engelli olan kardeşlerden birine Kurban Bayramı hediyesi olarak bir akülü araç bağışında bulundular.

Bugün teslim edilen bu anlamlı hediye, kardeşlerin yaşam kalitesini arttıracak ve hareket özgürlüklerini genişletecek. Başkan Melek Arıkan, bu cömert bağış için Hasan Bey ve Nebibe Hanım’a sonsuz teşekkürlerini ileterek, hayırseverlere başarılı ticaretler diledi.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarıyla tanınıyor ve bu tür bağışlar sayesinde daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor. Dernek, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekerek, benzer bağışların devam etmesi temennisinde bulundu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.